Algemene Voorwaarden

Welkom bij GezondAquarium.nl. Door deze Website te bezoeken en te gebruiken, stemt u in met de volgende Algemene Voorwaarden . Lees deze Voorwaarden zorgvuldig door voordat u de Website gebruikt.

1. Gebruiksvoorwaarden

a. U gaat akkoord met het gebruik van de Website in overeenstemming met deze Voorwaarden en alle toepasselijke wetten en voorschriften.

b. U gaat ermee akkoord dat u de Website niet zult gebruiken voor onwettige doeleinden of op een manier die schadelijk is voor anderen.

2. Intellectueel Eigendom

a. De inhoud op de Website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en software, is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. U mag de inhoud niet reproduceren, verspreiden, wijzigen of anderszins gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

3. Links naar andere Websites

a. Onze Website kan links naar websites van derden bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het beleid van deze websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

4. Beperking van Aansprakelijkheid

a. De Website wordt geleverd “zoals deze is”. Wij geven geen garanties of verklaringen met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of geschiktheid van de inhoud op de Website. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van de Website.

5. Wijzigingen in de Voorwaarden

a. Wij behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment en naar eigen goeddunken te wijzigen. De meest recente versie van de Voorwaarden zal op de Website beschikbaar zijn.

6. Contact met ons opnemen

a. Als u vragen heeft over deze Voorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Dank u voor uw bezoek aan GezondAquarium.nl en voor uw begrip van en instemming met deze Algemene Voorwaarden.